KIK VAGYUNK?

Az AgroFutura 2013-ban kezdte meg tevékenységét egy nagy volumenű mezőgazdasági K+F projekttel. A projekt a mai napig folyamatban van, azonban több eredménye megérett a piaci bevezetésre a gazdák és a fogyasztók jólétének érdekében.

 

Az AgroFutura egy mezőgazdasági tanácsadó vállalkozás, amely mind az állattartás, mind a növénytermesztés területén nyújt szolgáltatást. Mindkét terület technológiáinak alapja az együttműködés a mikroorganizmusokkal.

 

Misszió

 

Az AgroFutura olyan innovatív kertészeti, kis- és nagyüzemi mezőgazdasági technológiákat, termékeket és szolgáltatásokat fejleszt és nyújt, amelyek kizárólag a biogazdálkodás körébe tartoznak. Megoldást nyújtanak a klímaváltozás kihívásaira, illetve függetlenséget és szabadságot adnak a gazdáknak. A mezőgazdaság hagyományait ötvözzük a legmodernebb technológiákkal. Célunk olyan zárt láncú gazdálkodási ciklus megvalósítása, amely a gazdák közvetlen elérhető erőforrásaira épül fenntartható módon és támogatják az egyensúlyt az Ember, a Jószág, a Talaj, a Növények és a Természet között.

 

Az ember lehetősége a Földön környezetének tökéletesítése. Feladatunk segíteni a Gazdákat környezetük, gazdaságuk jövőjének fejlesztésében! 

 

Az AgroFutura szemlélete a jövő mezőgazdasága!

 

Szemlélet

 

Az általunk nyújtott szolgáltatások a konvencionális mezőgazdasághoz képest szemléletváltást hoznak. Ez azt jelenti, hogy a "Megveszem" szemléletet felváltja a "Megcsinálom", míg a "Mennyiség" mellett egyenlő hangsúlyt kap a "Minőség". Ennek elérése érdekében szükség lehet bizonyos egyszeri beruházásokra, illetve, ami a legfontosabb, a résztvevő partnerek szemléletének megváltoztatására és tudásának gyarapítására. Ezért tevékenységünk hangsúlyos eleme a megfelelő géppark biztosítása, az elméleti- és gyakorlati oktatás, valamint az utókövetés!

Stratégiai partnereink

 

Abban hiszünk, hogy sikereket csak közösségben lehet fenntartható módon elérni. Egyszerűen jobb másokkal együtt dolgozni. Büszkék vagyunk stratégiai partnereinkre:

 

Globe System Tanácsadó Kft. - Stratégiai partnerünk a bevezetett technológiák minőség irányítási rendszerének bevezetésében.

www.globesystem.hu

 

URS Landmanagement, Ausztria - Európa egyik legelismertebb komposzt oktatója. Az aerob humuszkomposztálás és a Talaj Humusz Management módszertan védnöke és oktatója világszerte.

www.landmanagement.net

Soil Food Web Inc., USA - prof. Elein Ingham a Talaj Táplálékháló elmélet és mikroszkópos vizsgálat, valamint a thermo-komposztálás szerzője.

www.soilfoodweb.com 

 

Bionika AG, Svájc - Biochar és komposzt termékek gyártója, fejlesztője, cégünk szakmai partnere.

www.bionika.ch

 

Gujer Innotec AG, Svájc - Európa legjobb minőségű komposztforgató berendezéseinek gyártója. Az ő gépeit ajánljuk és forgalmazzuk a családi gazdasági mérettől a nagyüzemig.

www.gujerinnotec.ch

Inversions Technik, Svájc - Az egyedülálló OLOID vízkezelő gép feltalálója és gyártója. Az Agrofutura az Oloidok kizárólagos magyarországi forgalmazója.

www.oloid.ch

© 2016 Agrofutura. Készült a Wix.com segítségével

  • www.facebook.com/AgroFutura