top of page

Rólunk

KÜLDETÉSÜNK A TERMÉSZET ÖKOLÓGIAI EGYENSÚLYÁNAK TÁMOGATÁSA A MEZŐGAZDASÁGBAN

Az Agrofutura Magyarország Kft. 2013-ban alakult. Egy több éves K+F projektet követően 2015-ben mutattuk be a Talajhumuszmenedzsment technológia alapjait az OMÉK-en. Hamar egyértelművé vált, hogy a technológia hiánypótló. 2016 óta kínáljuk a gazdák számára is, sikerességét mutatja, hogy megkaptuk az OMÉK 2019 Mezőgazdasági Növénytermesztési Nagydíját. Ország határain belül és kívül több, mint 100 gazda követi a módszer iránymutatásait.

Komposztálás.jpg

Tevékenységünk

Az Agrofutura Magyarország Kft. célja olyan kizárólag biológiai alapú tudás, technológiák, termékek átadása a felhasználóknak, amelyek a talaj/emésztőrendszer/növénytársulások ökoszisztéma működését támogatják annak érdekében, hogy az adott ökoszisztéma képes legyen az önfenntartásra, önellátásra. Agrofutura üzletágunk a mezőgazdasági növénytermesztéssel és haszonállattartással, a Gardenfutura üzletág városi zöldfelületeken Szivacsváros modell fejlesztésével foglalkozik.

A vállalkozás 5 fő alkalmazottal rendelkezik és ügyfelei az egész országot lefedik, illetve szolgáltatunk Horvátországban, Szlovákiában és Romániában is. Túrkevei telephelyünk egyúttal bemutatóüzem is, illetve Budapesten is fenntartunk egy irodát. folyamatos növekedést mutat, 2022-ben megdupláztuk árbevételünk, 180 millió forintra. Ügyfélkörünk alapvetően azokból a konvencionális gazdaságokból áll, amelyek a biológiai alapú gazdálkodás irányába mozdulnak el. Szántóföldi és fóliás zöldségtermesztők, gyümölcstermesztők és borászatok, nagyüzemi szántóföldi termesztők és a haszonállattartók minden ága az ügyfeleink között található.

Csapatunk

bottom of page