top of page

Az Agrofutura az idei Highlights of Hungary díj jelöltjei között


Nagy megtiszteltetés, hogy az idei Highlights of Hungary 55 jelöltje között az Agrofutura is helyet kapott. Köszönjük a bizalmat, reméljük, hogy segítségetekkel bekerülünk a legjobb 10 helyezett közé. Ehhez csupán annyit kell tennetek, hogy minél többen ránk szavaztok 2019. január 28-ig!



A Highlights of Hungary 2013 óta az első és egyetlen olyan platform Magyarországon, amely kategóriák nélkül, ám ugyanazon kreatív értékalapon gyűjti össze az aktuális év hazai sikereit, kiemelkedő teljesítményeit és szerethető ügyeit. A mindenkori kurátori csapat 10 felkért szakemberből áll, akik a kreatív ipar különböző területeit képviselik, ám mind az értéket kutatják, ennek alapján jelölik az aktuális év számukra legizgalmasabb projektjeit.





Valóban izgalmas év áll mögöttünk, többek között meghívott előadóként részt vettünk a NAKadémián, bevezettük új termékünket, a Charline Takarmányszenet, elindítottuk a THM Sport üzletágat, komposzt- és mikroszkópos tanfolyamokat tartottunk, bekerültünk a KITE hivatalos technológiai kutatási projektjébe és év végére már több mint 2000 hektáron használták a gazdák a Talaj Humusz Menedzsment technológiát.


2019-ben még nagyobb erőbedobással dolgozunk azon, hogy a gazdálkodók megismerjék a biológiai alapú gazdálkodás módszereit, helyreállítsák talajuk képességeit a tápanyag és vízmegőrzésre kórokozók elnyomására, a gyomok kiszorítására és ami a legfontosabb: az egészséges élelmiszer előállítására. Csak így lesznek képesek a klímaváltozás kihívásaira sikeres választ adni.

bottom of page